Skär steken i centimetertjocka skivor och banka ut dessa till elefantöronGör en klassisk ratatouille men låt koka helst i minst 3 timmar för den runda smaken, blanda i massor med riven parmesan precis före serveringStek köttet mycket snabbt på hög värmeServera med ratatouille på och rucola runt omStänk citron på allt
1. Rosta spiskummin i en torr stekpanna. Mal den i mortel. Stöt och mal även koriander och kardemumma. 2. Stycka köttet i stora bitar med ben och stek runtom i olja i en stor gryta
Smeta in lammet i en kräm av honung/vitlök/sojaLaga i 90 grader tills knappt 60 grader (otroligt mört)Använd skyn som bas för såsen men tillsätt grädde och lite portvin och koka/reducera en bra stund
Roll lamb mince into several large balls until meat is firm (use only olive oil to add firmness). Divide into two part, add feta cheese and diced olives to one half and then close the two halves
Heat Greek extra virgin olive oil in pan over low heatAdd pre cooked rice and peasLentils and tomatoesAdd garlic after 2 minutes, diced Piri piri herbs, sage and thyme seasoning When warm add salmon and a rainbow vegetable salad Preparation time - 10 minutes Basrami rice
1. Rosta pinjenötter 2. Knäck ägg i en skål, smula ner fetaost och riv ner cheddarost. Tillsätt en nypa svartpeppar, några nypor oregano, rivet citronskal och en skvätt olivolja
Värm upp olivolja och stek blomkål i 2 minuter i stor stekpanna, tills det börjar få färg. Häll på 1 msk smör plus vitlök och fortsätt stek en stund och sedan slunga i pinjenötter,brödsmulor, chili, parmesan
Kokade en ratatouille i 4 timmar och den blev fantastisk. Blir bättre utan aubergine, tycker jag. Långkoket i kombination med rikligt med olivolja skapar den rund smaken
1. Skölj jordgubbarna och skär dem i mindre bitar. 2. Blanda dem med ruccolan. 3. Smula ner fetaosten. 4. Krydda med olivoljan, rosmarin, salt och peppar