6-8 bufféportioner 1 gul lök 400 g potatis 300 g morötter 300 g palsternacka 4 msk rapsolja 5 dl havregrädde 2 tsk torkad timjan salt nymald svartpeppar Svamptäcke 500 g blandad svamp (t ex
I loved the cake the first time I made it but it was a bit to heavy to my liking so this time I made it whipped cream cheese instead of buttercream and it turned out just lovely
Smashed sweet potato with garlic oil and spring onion. Hur roligt det än kan vara med lite ståhej, så är det också skönt att ha några lugna sista dagar innan jag åker till Grekland
Jag är ju som ni vet inte så himla förtjust i att slänga mat så häromdagen när vi hade ett gäng överblivna makaroner i kylen fick dessa förvandlas till “mac andcheese”, en krämig makaronigratäng med ost och annat gott
Har ni aldrig smakat en riktigt god, klassisk mac andcheese så bara måste ni prova detta recept. Mac andcheese är en amerikansk klassiker och tillagar du den på rätt sätt så kommer du aldrig att vilja koka vanliga makaroner igen
Blanda ned osten och rör tills den smält ned helt. 3 dl standardmjölk. Så här gör du. Smält smör i en tjockbottnad kastrull, gärna gjutjärn, vispa ned mjölet och bryn i ca 2 minuter
Jag kan även tipsa om alternativ om man inte hittar alla dessa rivna ostar, så kan man röra ner en burk cheesedip (hittas på tacohyllan) eller blanda ner en påse OLW ostdip och röra ut med en skvätt grädde, allt i nykokta makaroner
Jag har aldrig gjort macaroni andcheese förut. Med tanke på mina ringa erfarenheter av hur macaroni andcheese ska smaka är jag inte så säker på att en amerikan skulle bli så imponerad, men de flesta som är vana vid gammal hederlig makaronipudding skulle troligtvis blir rätt nöjda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.