Skala potatisen och riv den fint. Lägg den rivna potatisen i en sil. Tryck ut vätskan, men fånga upp den i en skål och låt stå tills stärkelsen sjunkit till botten
Nästa söndag är det våffeldagen men redan nu vill jag ge er ett recept på en matig variant. Dessa våfflor passar utmärkt som en god middag men även som en trevlig förrätt, då man kan servera dem genom att skära ut enskilda hjärtan
I takt med vårens antågande (den bästa årstiden. ) och att solens strålar varje dag så envist skiner in genom mina (alldeles för smutsiga) fönster, börjar jag känna att inspiration och tid finns till att börja blogga lite smått igen och vilken dag är väl bättre att börja på än denna
Sparris- och jordärtskockssoppacharlottenlöksparrisjordärtskockakycklingbuljongmatgräddesalt och pepparSkala jordärtskockorna och sparrisen och spar sparrisknopparna
Jag, Olivia och Isak har köpt nya mobiltelefoner. Vi har alla köpt likadana och det är rätt bra för då kan vi hjälpa varandra med att hitta saker och ting
Riv potatisen, och krama ur vätskan. Blanda med de övriga ingredienserna, och grädda genast. Servera med löjrom, crème fraiche eller avhängd gräddfil och rödlök som fått dra i lite vinäger och en nypa socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.