) Smörj våffeljärnet med en klick smör och grädda våfflorna tills de blivit frasiga och gyllenbruna. Vispa grädden till tjockt skum med elvisp och vänd ner i smeten med en slev (vispa inte
Servera våfflorna tillsammans med valfria tillbehör och njut. * Främst färska bär, men det går givetvis bra med frysta upptinade (blir dock slabbigt med upptinade bär)
Bara jag hemma och med tanke på att det är våffeldagen idag, började jag göra våfflor enligt mitt tidigare recept, dock kände jag för att ändra lite (som jag alltid gör), så testade att blanda i kakao och banan i smeten=chokladvåfflor
Låt ligga i järnet ett tag så den får bra med färg. Tycker att dessa är godare än "vanliga" våfflor. LCHF VåfflorRecept för ca 7-8 våfflor4 Ägg1 dl Mjölk2 dl Grädde2 msk Fiberhusk50 gram smält Smör1 tsk Bakpulver1 tsk SaltLite vaniljpulverVispa ihop alla ingredienser och låt stå några minuter så fiberhusken hinner svälla lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.