Ställ potatissalladen kallt. Börja med att vispa samman alla ingredienserna till marinaden. Lägg dem i en skål och häll över marinaden medan potatisen ännu är varm
Potatissallad är himla smidigt, och det är väldigt lätt att göra en egen. Den här varianten ni ska få recept på nu är en rustik variant med rostad potatis, creme fraiche, bacon och gräslök
Receptet på den här potatissalladen hittade jag i ICA. s tidning Buffé 2008. Den var hur god som helst, så nu blir det ett stående middagsinslag varje sommar
ROSTAD POTATISSALLADMEDBACON. Blanda ihop potatis och baconmed majonnäsröran, tomater och rödlök. Men se ni, här har jag ett alternativ minsann… så bjud över era vänner eller släkt och slå till med GRILLBUFFÈ
Fikat bestod av köpekex och vattenmelon, men lunchen var en potatissalladmedbacon och sugar snaps. Blanda ingredienserna till dressingen och servera tillsammans medpotatissalladen
Dela potatisen och blanda med senapen. Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1
Spola med kallt vatten så att kokningen avstannar och skär varje sparris i tre bitar. Denna är min nya favorit när det gäller potatissallad, den är otroligt god och väldigt fräsch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.