6 potatisar. 11 tsk grillkrydda. 11 tsk oregano. 11 msk matolja. 1Ev lite salt. 1½ dl ströbröd. 16 potatisar 1 tsk grillkrydda 1 tsk oregano 1 msk matolja Ev lite salt ½ dl ströbrödSkär potatisen i tjockare klyftor och koka dem i 4 minuter
Pannkakor är verkligen en svensk klassiker. Visst, det finns pannkakor överallt (den amerikanska typen av pannkakor är ju sååå god, och bananplättarna man får i Asien är delikata…) men för mig är ändå de svenska pannkakorna ”de riktiga” på något sätt
Ingredienser Portioner. 4 smör eller margarin att smörja formen med 2 ägg 4 dl mjölk 1 dl vatten 1 tsk salt 1 1/2 dl vetemjöl 750 g potatis 360 g strimlad, rökt skinka Till servering lingonsylt Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Alla dessa julmatsrester som blivit över och frågan är vad man ska göra med dem. Skinkan är lätt att skära i tärningar och frysa in, för att sedan förvandlas till läckra pajer
1. Koka två av potatisarna och mosa dem. 2. Riv de andra två potatisarna och lägg i en sil över en bunke. Efter ungefär 15 minuter kommer du se att det ligger potatisstärkelse i botten av bunken och genomskinlig vätska ovanpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.