Det här är egentligen ett jag-måste-tömma-kylen-recept, så som ni förstår, kan ni fylla er pokébowlmed era egna favoritingredienser - men jag måste säga att mina är den perfekta kombinationen av smak, crunch och färg
Här pokébowlmed lax (Salma lax). Pokébowl är vår senaste favoriträtt när det ska gå undan lite och ändå vara extra festligt, till exempel som en fredagsmiddag
– I samarbete med CocoVi – Pokébowls har väl ingen missat det senaste året. Detta är PokéBowls. Poké kommer från Hawaii och är egentligen hackad fisk med soja och vårlök
Nästan allt är ju färdigt – bara att tina och köra en liten omgång med kniv och skärbräda. Dela avokadon, ta ut avokadoköttet med en sked och skiva det
Buddha Bowl with BBQ-tofu. I love Buddha Bowls. This version is made with BBQ tofu, tamari flavoured vegetables and wholegrain rice, but if you prefer Quinoa or noodles they also work great
Bygg sedan ihop dina pokébowlsmed ris, lax och grönsaker. Låt laxen tina i kyl eller rumstemperatur, skär sedan upp den i tärningar och blanda med alla ingredienser till marinaden
Poke är en Hawaiiansk fisksallad med rå fisk (oftast tonfisk) som bas. Vilka tillbehör och smaksättningar man väljer varierar sedan, men det är vanligt med en asiatisk touch där sojasås, sesamolja och alger är viktiga ingredienser
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.