Pistaschgratinerad torskfilé med rödbetsrisotto och mustig vinsås.
Livsnjutarnas gourmetkök
Livsnjutarnas gourmetkök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 4 torskfiléer 1 tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 1/2 dl skalade pistaschnötter
  • 1 dl grovriven Västerbottensost
  • 150 g färsk rödbeta
  • 2 schalottenlökar 1 vitlöksklyfta 2 msk (30 g) smör
  • 2 dl arborioris
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 4 dl vatten
  • 3 msk kycklingfond
  • 2 dl grovriven Västerbottensost
  • 1/2 tsk salt
  • 1-2 krm nymald svartpeppar
  • 1 schalottenlök 1 vitlöksklyfta 1 msk (15 g) smör
  • 2 msk socker
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 2 dl vatten
  • 2 msk vit balsamvinäger
  • 4 msk kycklingfond
  • 2 tsk soja
  • 2 tsk idealmjöl
  • 8 gröna sparrisar
  • 1 msk olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.