Bryn hastigt kycklingfilén i smöret, och krydda med. Lägg kyckling, purjo, paprika och champinjoner i. Blanda sambal oelek med grädden och buljongtärningar - häll
4 4 port ris 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja salt peppar 2 dl crème fraiche (gärna feta/tomat) 2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 burk soltorkade tomater (à 200 g) 150 g sockerärter Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Smaka av med curry, sambal oelek, mango chutney, vinäger och salt. Stycka hel kyckling i mindre delar - bröst i tre delar, kycklingklubbor i två delar och skär loss vingar
Lägg tillbaka kycklingen i grytan tillsammans med timjan och häll i det vita vinet. Se till att maten är varm när du servera den vid bordet med ris eller pressad potatis
Bryn kycklingen hastigt runtom i olja så den får lite färg, krydda med salt och peppar. Idag mår sonen mycket bättre och har ätit både frukost och lunch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.