Bullar. Baka ut till bullar och lägg dem på plåtar med bakplåtspapper. 2 stora bröd eller 32 bullar. 33 cl julmust eller svagdricka. 33 cl mörk öl eller porter. Grädda bullarna mitt i ugnen 12-15 minuter. 2 stora bröd eller 32 bullar. 33 cl julmust eller svagdricka. 33 cl mörk öl eller porter
efter utbakning pensla bullarna/längdernamed ägggula, strö över pärlsockret. Längden gräddas i nedre delen av ugnen bullarna i mitten av i ugnen i 200 grader i ca 20 min. 150 g smör eller margarin
Idag har vi gjort piroger, med två olika fyllnader, en svamppirog och en köttfärspirog. Köttfärspiroger klara för ugnenHoppas att ni gillar mina piroger, lycka till
Igår gjorde jag piroger. De blev ganska så lyckade faktiskt. Som fyllning hade jag kycklingfärs kryddad med paprika, vitlök och chili sedan hade jag även i rödlök och ost
Lägg bitarna med snittytan uppåt på en bakpappersklädd plåt eller i bullformar av papper. Kavla ut degen tunt, som till kanelbullar, cirka 40 x 50 cm. Jäs bullarna under duk i 30 minuter
så snälla maila mig eller lägg in en kommentar på ert favoritrecept. I förra veckan innan premiären för vår ONSDAGSPASTA, slängde jag ihop en liten aptitretare, som blev grymt goda
Ta upp degen och dela i två lika stora delar eller till bullar. Vallmofrö eller riven ost. Pensla de färdigjästa bröden med ägg och strö på ost eller frö
Om du inte gjort piroger tidigare borde du verkligen prova – det är perfekt att fylla med överbliven köttfärssås, lite påläggsskinka eller blandade grönsaker
Eller med i matsäcken. Börja med degen. Smula jästen i en bunke. Smält smöret och häll i mjölken och häll sen ner vätskan i bunken med jäst och blanda så jästen löser sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.