Förra veckan blev det storbak här hemma, vi fyllde upp både magarna och frysen med smarriga piroger. Perfekt som lite matigare mellanmål eller grab and go när man är i farten.
Brukar du göra piroger. Om du inte gjort piroger tidigare borde du verkligen prova – det är perfekt att fylla med överbliven köttfärssås, lite påläggsskinka eller blandade grönsaker
När mamma levde så gjorde hon dessa piroger någon gång då och då, vi älskade dem. Lägg pirogerna på en bakplåtspappersklädd plåt, pensla med uppvispat ägg
Krämiga Köttbullar med pasta. Jag brukar köpa köttfärs i storpack. Oftast köper jag 2-3 stora paket och använder det ena till köttbullar och cevapcici, och resten delar jag upp till andra färs rätter
Ganska ofta blir det dessa saftiga och goda piroger som hamnar i kylväska. Det är så smidigt att ta med piroger för det behövs inga tallrikar eller bestick för att äta dem, vilket är en fördel om man måste äta i bilen
God morgon. Kikar in en snabbis till er medans jag steker pannkakor till la familia. Lördagsmornar är lika med lite lyxigare frukost hemma hos oss och idag blir det alltså pannkakor ,med vispad grädde, jordgubbssylt och lönnsirap till den som önskar
Idag blir det en riktig favorit som kommer i repris. Och det roliga i det här är att när jag står och lagar det här för andra gången, så tänker jag "Men blev det här så gott egentligen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.