Detta var första gången jag åt på Hix, och det var kul att det äntligen blev av, men om jag vill ha vällagad mat av enkla råvaror föredrar jag faktiskt St John, men det är en klar fördel att det finns en liknande restaurang även i Soho
Det är några veckor sedan nu som jag, Daisy och Rowena hade en fantastisk middag på ganska nyöppnade Rex & Mariano i Soho, en fisk- och skaldjursrestaurang med riktigt bra råvaror men utan de hutlösa priserna
In the beginning of this month, my dear friends from home, Malin and Tobias, came to visit. We had a wonderful weekend together and food wise the dinners were the highlights
”Men neeeej, den där var ju till syrran och Pierre. Nu måste jag börja kvällen med att bjuda dig på ett recept på ett fantastiskt rabarber-bakverk alltså
Trettondagsafton bjöd på matlagning med vännerna Pierre och Åsa och barnen Max och Mira. Själv kamperade jag med Pierre som också har fattat tycke för det här med matlagning
Jag bjöd på en jättetrevlig champagne, Pierre Peters, som är lite speciell inte minst eftersom ett av namnen är detsamma som min mans, utan också av en annan orsak som jag tänkte berätta om i ett kommande inlägg
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Servera med en Pavillon Saint Pierre Réserve. Jag tänkte börja detta inlägg med ett erkännande. Som den finsmakare och experimentella matbloggare jag vill utge mig för att vara, är det ett väldigt penibelt sådant
Det här är en fransk klassiker som en toppkock vid namn Pierre Troigros började laga på 60-talet. Restaurangen går tillbaka till 1930 då den startades av Pierres föräldrar, sedan drev han den med sin bror och än idag drivs restaurangen, dock på annan plats – i Ouches vid Loire, av den tredje generationen Troigros och har hela tre Michelinstjärnor
Vi startade hos våra vänner Pierre och Åsa, och där anslöt sig Mattias och Ann-Sofie, Kajsa och Joakim där bjöds det på rostad fänkålssoppa med kallrökt lax och brödsnurror
Rambla, 64 Dean St, Soho, London W1D 4QG. Sommaren är alltid hektisk för min del, särskilt som jag åker hem till Skåne mitt i allt, och det är tyvärr anledningen till att jag skriver om denna middag jag åt i slutet av juli först nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.