Jag verkar befinna mig i Soho mycket för tillfället, och i lördags åt Laura och jag en tidig middag på Pierre Victorie, en fransk bistro på Dean Street
Trettondagsafton bjöd på matlagning med vännerna Pierre och Åsa och barnen Max och Mira. Det är riktigt trevlig det där med att träffas och laga mat tillsammans Det blev lite nya rätter på menyn
Ni som följer Tant Gul i facebook vet att vi nyligen firade mannens födelsedag. Jag bjöd på en jättetrevlig champagne, Pierre Peters, som är lite speciell inte minst eftersom ett av namnen är detsamma som min mans, utan också av en annan orsak som jag tänkte berätta om i ett kommande inlägg
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Till frukosten på kalkonbacon och eko-ägg fick jag njuta av Pierres hemgjorda cashewnötsmjölk till den likaledes hemgjorda espresson på nyrostade bönor, som deras granne rostar själv
Jag tänkte börja detta inlägg med ett erkännande. Som den finsmakare och experimentella matbloggare jag vill utge mig för att vara, är det ett väldigt penibelt sådant
Restaurangen går tillbaka till 1930 då den startades av Pierres föräldrar, sedan drev han den med sin bror och än idag drivs restaurangen, dock på annan plats – i Ouches vid Loire, av den tredje generationen Troigros och har hela tre Michelinstjärnor
Glad fredag. Idag vill jag tipsa om två alkoholhaltiga drycker till helgen. En lite dyrare variant och en lite billigare, Champagne eller Mousserande vin, vad tycker du bäst om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.