Thailand here I come. I med böngroddar och räkorna. Hetta upp oljan och i med chili och vitlök. Funkar kanoners att byta ut räkorna mot kyckling om man så vill
Oftast när vi köper thaimat så brukar en av rätterna vara PadThai. -)Det är ju faktiskt en väldigt enkel rätt med rätt så simpla ingredienser men det blir väldigt gott och smakade precis som det brukar göra på thairestaurang
Padthaimedräkor och kyckling. Nästa helg vill hon ha sushi, och därefter nudelsallad medräkor. Skala de råa räkorna och ta bort den svarta bajssträngen
Blanda äggröran med nudlarna och grönsakerna. Pressa över en lime och häll på räkor och Koriander. 2 pkt handskalade räkor. Knäck 4 st ägg och vispa med 1 dl vatten, salt och vitpeppar. 4 ägg 2 pkt handskalade räkor
Förutom kyckling med cashewnötter är PadThai den rätt jag oftast beställer när jag äter thaimat, så nu är jag överlycklig att jag lärde mig detta för OJ vad bra det blev
Vad jag tyckte om den grejen kan ni läsa i det här inlägget, men en av de grejerna jag kanske mest tar med mig ifrån det är det här helt fantastiska receptet på en av mina favoriträtter – PadThai
Marinera räkorna en stund i kokosolja, salt, chili flakes och vitlök. Rör sedan ner pak choi och koriander och sjögräsnudlar och låt sjuda någon minut innan räkorna rörs ner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.