Vispa margarin och farinsocker poröst. Tillsätt äggen ett i taget och rör ner filmjölken.
Blanda vetemjöl, pepparkakskrydda och bikarbonat, vänd ner detta försiktigt i smeten.
Fördela i muffinsformar, grädda i ugnen (ca 15 minuter för stora och 10-12 minuter för små.)
Under tiden muffins är i ugnen blanda creme bonjour smeten genom att blanda all ingredienser och vispa till en krämig smet. Låt lingonen tina med sockret som för rårörda lingon.
När muffinsen har svalnat, klicka på creme bonjoursmeten och toppa med en msk rårörda lingon.
pepparkaksmuffins. Blanda lingonmed lite socker så att dom inte blir så beska och sura. Lägg smöret i en bunke och sikta sen ner florsocket och vispa det med en elvisp
Rör försiktigt ner gräddfil, margarin ochlingonsylt i smeten. Vispa ägg och socker pösigt i en skål. Blanda mjöl, kryddor och bikarbonat i en annan skål
Här kommer ett recept på glutenfria pepparkaksmuffins som verkligen är extra allt. Du bestämmer själv hur mycket saffran du har råd med, om smaken bara ska anas eller verkligen trumpetas ut
En underbar smakkombination där inga smaker tar över, de syrliga lingonen balanseras upp av den söta kolasåsen, den kryddiga kanelen mjuknar tillsammans med vaniljen och krispigheten från marängerna bryter av den lena glassen
Lingon är väldigt hälsosamma och fullproppade med nyttigheter. Visse, de må vara sura, men sväng ihop ett gäng tillsammans med hallon och banan så blir det hur bra som helst
Servera de nystekta plättarna med svampröran och knappt tinade lingon. Här kommer i alla fall dagens vegorecept, lite försenat, i form av goda ris- och pumpaplättar med ostronskivlingsås
Hjärtan medlingonoch citron. Så gör så att du river skalet på hela limen och pressar saften med. Se till att mjöla ordentligt så att degen inte fastnar, ungefär som med pepparkaksdeg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.