Det är en fantastisk kombo med glöggen, så det fick bli en variant med en twist hos oss. Jag gjorde grissini av pepparkasdegen och serverade med en mögelkräm ( låter sådär när jag använder det ordet, men det är supergott
Imorgon blir det middag med goda vänner. Lägg på plåt med bakplåtspapper. Mixa 140 g ädelost med lite färskost eller crème fraiche, dekorera med hackade tranbär
Idag vankas det julklappsinköp för oss och så här bra koll har vi nog aldrig haft Vi har till och med ett hum om vad som ska ligga i paketen i år till våra nära och kära
Med blott några få dagar kvar till julafton, har säkert de flesta redan bakat pepparkakor. Kanske till och med hunnit äta upp dem och funderar på att göra fler
Inte en massa kavlande behövs och du behöver inte trilskas med pepparkaksfigurer som faller sönder. Vill man ha en tapas variant så går det bra att köra på rostad pepparkaka med Västerbottencrème och parmachips
Advent närmar sig, med stormsteg. I tjusig burk, med tjusigt band blir ju en perfekt gå-bort-present. Eller Pepparkaksgrissini med ädelostdipp känns som en bra uppdatering av pepparkaka med ädelost
Därför har vi valt att varva några krävande recept med några enkla och snabba, för att på så sätt kunna bidra med inspiration och stämning oavsett hur mycket tid man vill spendera i köket
Kavla ut pepparkaksdegen 3-5 millimeter tjock. Sporra eller skär ut långa stänger ca 1,5 cm breda. (Vrid dem eventuellt några varv så får du ett fint mönster
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.