Vår "värsta" incident igår var dock bara ett litet bord med en kruka på som åkte i backen. Jag visste direkt att jag skulle göra Pecanpaj, ar ätit det ett par gånger men aldrig själv gjort det
Fodra formen ända upp över kanterna och skär bort överflödig deg med en kniv. pecanpaj. Vispa äggen luftigt i en bunke tillsammans med farinsocker, salt och strösocker
Tryck ut degen i en hög pajform med löstagbara kanter. Pensla pajskalet med lite av de uppvispade äggen och nagga i botten och på sidorna, ställ sedan in frysen tio minuter
Tryck ut degen i en hög pajform med löstagbara kanter. Pensla pajskalet med lite av de uppvispade äggen och nagga i botten och på sidorna, ställ sedan in frysen tio minuter
Stek spenaten i smör med salt till den mjuknat. Cognacsås. Smaka av med salt och peppar. Ha eventuellt i med redning om den blir för lös och med vatten om den blir för trögflytande
Eftersom vi mixtrade lite med receptet tänkte jag dela med mig av den uppdaterade versionen. ♢♢♢ Strimla oxfilén, krydda med salt och svartpeppar och stek på den lite i smör
Jag tycker att det är gott med mandel men ibland vill jag ha valnötter eller pecannötter i. I med mandeln och slå sedan ner i det förgräddade pajskalet
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Eller smula ihop mjölet med sockret och smöret för hand och rör sedan ner ägget. Ugn 225º. Hacka ihop mjöl, socker och smör i en matberedare och tillsätt sedan ägget
Till novembers månatliga kakor på kontoret hade jag egentligen tänkt att göra en pecanpaj, men eftersom mer eller mindre alla på kontoret verkade ha firat Thanksgiving så tänkte jag om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.