Vitlöksdoftande oxfilépasta På med salt och peppar. Slå över grädden och i med buljongtärning, riven vitlök, peppar, persilja. Rör ner äggulan och i med parmesan Smaskelismaskens
Krämig oxfilépasta 400 g tagliatelle- eller pennepasta. 300 g oxfilé, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak). 2 schalottenlök www.koket.se
Oxfilepasta Låt puttra ett par minuter på medelhög värme. Ta lite av pastavattnet så det är rikligt med sås. Några drag med pepparkvarnen och lite flingsalt och det är klart DelikaTesses
Oxfilépasta med Tryffelsås från Mondana Lägg upp i djuptallrik, pasta och Tryffelsåsen ovanpå, strö över parmesan efter tycke och smak, Garnera med grönt blad Lars-Eriks genväg till gourmetmat
Oxfilépasta med champinjoner Googlade efter den godaste oxfilépastan och det här var receptet som kom upp. I med löken och paprikan Smaskelismaskens
Krämig oxfilépasta 400 g tagliatelle (eller pennepasta) 300 g oxfilé, lövbiff (välj fritt efter smak) (eller entrecoté) 2 schalottenlökar 2 klyftor vitlök 200 g champinjoner 1 tsk dijonsenap 2 msk japansk soja 1 msk vetemjöl 5 dl vispgrädde 1 dl mjölk salt peppar 1 dl persilja, finhackad (kan bytas ut mot basilika) smör, till stekning olja, till stekning www.koket.se
Lyxig oxfilépasta 400 g pasta, gärna rigatoni 500 g oxfilé, gärna mittbit 1 klyfta vitlök 3 kvistar färsk timjan 140 g bacon 1 gul lök 2-3 msk cognac 3 tsk dijonsenap 1 msk koncentrerad oxfond, eller kalvfond 1 krm kinesisk soja 4 dl vispgrädde smör, till stekning salt svartpeppar, nymalen www.koket.se
Oxfilépasta i dijonsenapssås Hetta upp en stekpanna med en klick smör. Bryn sedan oxfilén lätt och krydda med salt och peppar. Smaka av med dijonsenap, salt och svartpeppar Kocksnack -
Stinas oxfilépasta Tillsätt paprika, fond och färskost och låt koka ihop några minuter till en krämig pastasås, smaka av med vitpeppar och salt Norrmejerier.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.