1. Sätt ugnen på 175 grader och skala och koka 1 kg potatis. 2. Blanda nötfärsen med 100 gram parmesanost, 1 finhackad gul lök, 1 pressad vitlöksklyfta, 2 msk senap, 2 ägg, 1 tsk salt och ½ tsk svartpeppar
Squash- & parmesanbiffar. //Malin Squash- & parmesanbiffar. Vegetariska biffar är så kul att göra. Man kan verkligen blanda i nästan vad som helst, bara man smaksätter dem ordentligt
Då provar vi igen. Har försökt lägga in detta inlägget sedan igår men utan att lyckas, grrrrrrrrrrr. Recept med köttfärs kan man aldrig få för många av
Broccoli- och parmesanbiffar (4 port)Ingredienser2 broccolihuvuden1 ägg60 g parmesan1 dl vetemjöl2 vitlöksklyftor2 dl turkisk yoghurtCest från 1 citron2 msk parmesanSalladGör såhärAnsa broccolin och dela i mindre bitar
Hallå på er,. Nu är jag åter tillbaka efter en härlig weekend med maken i Istanbul. Kan varmt rekommenderas även om jag inte tycker dom är så bra på mat, turkiska köket är inte min grej
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.