Koka tills de är mjuka. Den här stod på buffébordet och blev najs. Låt stå kallt fram till servering. Vi gjorde den dagen innan så den fick gosa ihop sig
I skål sidan om hälldes en riktigt god, kall paprikasås som passar riktigt fint till sommarens alla grillkvällar (ja, övriga årstider också naturligtvis)
Jag har haft span på ett bröd ett tag nu och när mamma undrade om jag kunde bidra med något tillpåskbuffén kom jag att tänka på brödet men det visade sig då att jag glömt att spara sidan som favorit men efter många olika sökningar hittade jag tillslut samma bröd fast på en annan blogg
smör till stekning. Fräs kantarellerna i en stekpanna men en klick smör till vätskan ha försvunnit. Blanda i ägg och mjölk under omrörning rör tills det är en slät smet
Bara att skära till de färdigkavlade plattorna, lägga i formar, fylla och sedan in i ugnen. Du kan även förbereda fram till gräddningen och förvara dem i kylen under tiden
Blanda ihop allt till marinaden och lägg i kycklingen. När sommaren är här blir det en del fester och då tycker i alla fall jag att det passar utmärkt med en kall buffé som görs klart dagen innan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.