Påsken har inneburit konstant mättnad för fröken Kårdahl. Är det inte på mat så är det på choklad. Det ska ändå sägas att det var obeskrivligt skönt att efter stängning i går, dra till mor och far och bli serverad god mat
Rulla ihop till rulader och fäst med köttstickor eller tandpetare. Bryn dem vackert bruna och efterstek på svag värme i stekpannan, 10-15 minuter beroende på hur tjocka ruladerna är. Skär ruladerna i ca 2 cm breda sneda skivor innan de serveras
Strö osten över gratängen och lägg på ruladerna. Skala och skiva potatis, palsternacka och lök. Blanda grädde, mjölk, pressad vitlök, salt och peppar i en stor skål
Grillade Pilgrimsmusslor med paprikafyllda pastakuddar och ingefärssmörsåsPastadeg8,333 dl mjöl1 msk torkad persilja1 msk torkad gräslök1 msk torkad basilika5 äggBlanda samman ingredienserna med elvispens degkrokar, täck över med plastfilm och låt vila i kylen över natten
Rulla ihop till rulader och fäst med tandpetare. Stek ruladerna i 1-2 msk smör i en panna med lite högre kanter. Häll över såsen när ruladerna fått fin färg, sänk värmen och låt rulladerna puttra under lock i ca 40 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.