Rulla ihop till rulader och fäst med köttstickor eller tandpetare. Bryn dem vackert bruna och efterstek på svag värme i stekpannan, 10-15 minuter beroende på hur tjocka ruladerna är. Skär ruladerna i ca 2 cm breda sneda skivor innan de serveras
Strö osten över gratängen och lägg på ruladerna. Skala och skiva potatis, palsternacka och lök. Blanda grädde, mjölk, pressad vitlök, salt och peppar i en stor skål
4 port2 kalkonfilér ( ingelsta har fina vacumförpackade)KatrinplommonHalv citron1 röd chilifruktpaprika pulverflingsaltnymalen pepparrapsoljasmör att steka ipressa saften ur en halv citron över filérna, hacka chilin och häll över tillsammans med rapsolja, och rikligt med paprika pulver
Rulla ihop till rulader och fäst med tandpetare. Stek ruladerna i 1-2 msk smör i en panna med lite högre kanter. Häll över såsen när ruladerna fått fin färg, sänk värmen och låt rulladerna puttra under lock i ca 40 minuter
Kycklingrulader. 4 port. 800 g kycklingfile1 paket bacon2 schalottenlökar eller en gul lök1 vitlöksklyfta2 msk hackad persilja150 g färskost av valfri sort, jag använde Arlas med paprikasmaksalt & peppar
Bryn ruladerna runt om. Lägg i ruladerna igen och värm upp före servering. Lägg över dem i en gryta, slå på köttbuljong och koka ruladerna i ca 15 minuter, tills köttet känns mört
Så här svänger du i hop bröd ruladerna. Wow. De här blev verkligen över förväntan, så magiskt goda. Spenaten, avokadon och sockerärtorna gifter sig så bra med varandra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.