Pannbiff med krämig bön- och potatissallad
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g blandfärs
  • 1 liten gul lök
  • 1 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja
  • ½ dl ströbröd
  • 1 dl Arla® mjölk
  • 1 ägg
  • 1 msk hackad färsk rosmarin
  • 1½ msk dijonsenap
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 600 g potatis
  • 400 g små vita bönor
  • ½ rödlökar
  • 1 salladslök
  • 2 msk kapris
  • 3 dl Arla® gräddfil
  • 2 msk riven pepparrot
  • ½ tärnat äpplen
  • rivet skal och saft av ½ citroner
  • 40 g rucola
  • ½ dl grovhackad färsk dill
  • 1 dl klippt krasse
  • Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g blandfärs 1 liten gul lök 1 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja ½ dl ströbröd 1 dl Arla® mjölk 1 ägg 1 msk hackad färsk rosmarin 1½ msk dijonsenap 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Bön- och potatissallad: 600 g potatis 400 g små vita bönor ½ rödlökar 1 salladslök 2 msk kapris 3 dl Arla® gräddfil 2 msk riven pepparrot ½ tärnat äpplen rivet skal och saft av ½ citroner 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Örtsallad: 40 g rucola ½ dl grovhackad färsk dill 1 dl klippt krasse

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.