En lättgjord och väldigt god potatissalladmed purjolök och kapris. Ställ in potatissalladen i kylen och låt den gotta till sig en bra stund innan servering
Smaka av med ev mer salt och peppar. Börja medpotatissalladen. Varva dessa med. Blanda ihop gräddfil, majonnäs, senap, svartpeppar och salt i en stor bunke
Kolla till då och då med en sticka. Vid servering, garnera gärna med grovt hackad gräslök. Underbart god och ytterst lättlagad potatissallad – garanterat bättre än den du köper i butik
Ta ut plåten med grönsakerna och salta lite, lägg sedan upp den på ett fat lägg pannbiffarna på och svampen överst, ringla lite sås på och toppa gärna med något grönt
Smaka av med salt och peppar. Låt potatisarna svalna och dela dem sedan på hälften. Eller kombinera potatisen med valfria grönsaker, helt fritt efter tycke och smak
Det var mycket makrill för några veckor sedan, i samband med vårt besök i Göteborg med omnejd. Min man och jag var enhälliga i beslutet att det som skulle passa bäst till var en krämigpotatissallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.