Panerad portabellostek, pinnapotatis och pepparsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Panerad portabellostek
  • 4 dl vetemjöl
  • 1 msk majsstärkelse
  • 1 tsk salt
  • 1 flaska öl
  • 33 cl
  • 3 dl pankoströbröd
  • 4 stora portabellosvampar
  • Olja att steka i
  •  
  • Pinnapotatis
  • 800 g fast potatis
  • Olja att steka i
  • Fyra peppar (finns färdig att köpa i kryddhyllan)
  • Grillkrydda eller pommeskrydda
  • gärna hemgjord
  •  
  • Pepparsås
  • 1 gul lök
  • skivad
  • 1 röd paprika
  • 1 msk smör
  • t ex mjölkfritt eller olja
  • 1 tsk Fyra peppar (finns att köpa färdig i kryddhyllan)
  • 1 msk tomatpuré
  • 5 dl grädde
  • t ex havre- eller sojagrädde
  • 1 msk dijonsenap
  • Salt
  •  
  • Servering
  • Citronklyftor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.