Panerad torsk med smörstekt färskpotatis och tartarsås
Roberts Kök -
Roberts Kök -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st personer
  • 1.5 kg färskpotatis, skrubbade
  • smör
  • flingsalt
  • 0.5 dl persilja, grovt hackad
  •  
  • TORSK
  • 4 st bitar torskrygg, á 150g
  • 2 st ägg
  • 2 dl panko (ströbröd)
  • 2 msk vetemjöl
  • 1 krm salt
  • vitpepper
  • smör
  •  
  • TARTARSÅS
  • 3 dl turkisk yoghurt
  • 3 msk majonnäs
  • 1.5 msk dijonsenap
  • 0.5 dl gurka, finhackad
  • 0.5 dl kapris, grovt hackad
  • 0.5 dl persilja, finhackad
  • vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.