Den absoluta höjdpunkten när paneradfisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Fisken. Detta är rena rama lyxmaten från tiden man gicki skolan
Fiskfilenpanerade jag i en klassiskpanering med mjöl, ägg och ströbröd. Idag blev det fisk med kraschad potatisi ugn, skolans goda sås ( något omgjord) och syrligvitlöks sallad
Stekt paneradfisk. En av de mest populära rätterna där var stekt fisk med kall sås. Det hade varit gott med en citronskiva på toppen, men det hade viingen hemma så det fick jag klara mig utan denna gång
Enligt LCHF man ska undvika spannmålsprodukter och vad gör man om man gillar stek paneradfisk. Ja, man använder malda hasselnötter att panera ivilkenfisk som helst
mjöl och panko tillpanering. smör och rapsolja att steka i. 400 g fiksfilé (torsk, kolja eller sej). 1½ dl gräddfil. 1 tsk dijonsenap. 1 dl hackade örter t ex dill, persilja, gräslök 1 dl hackade örter, som dill, gräslök, persilja
Panerad falsk fisk är en lite annorlunda vegetarisk maträtt. "Fisken" görs av en stelnad, tjock mannagrynsgröt som sedan dubbelpaneras och steks i smör, precis som man brukar göra med vanligfisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.