Denna vecka känns verkligen upp och ner, eftersom jag är på resande fot med jobbet. Här är ett recept på smarrigt recept med päron och kola i kombination
Denna vecka känns verkligen upp och ner, eftersom jag är på resande fot med jobbet. Här är ett recept på smarrigt recept med päron och kola i kombination
Den är saftig, tät i konsistensen, med en härlig kolasmak och jättejättegod. Jag har gjort otaliga försök att göra glutenfri sockerkaka - med ganska nedslående resultat ska jag erkänna
Kakan blir hursomhelst saftig och god med en läcker kolasmak. Orkar ni med ÄNNU ett banankakerecept. Haha, den där banankakebloggen som jag hotat med vid några tillfällen blir nog snart verklighet är jag rädd
Resultatet blev en fudge medkolasmak som smälter i munnen. Vispa sedan fudgen för hand i några minuter innan du häller upp den i en form klädd med bakplåtspapper
Med risk att avslöja vilka muffinsar det blev så tänker jag göra just det. De blev ju så goda och det kan ju vara kul med lite variation till jordgubbstårtan också
Min curd fick på det sättet nästan lite kolaaktig smak som brytning till den syrliga citronen, men om du föredrar "vanlig" curd med den vanliga gula färgen tar du enbart syltsocker och utesluter kokossockret
Tillsätt vispgrädden i den kalla smeten och smaksätt med vaniljsocker. Frys glassmeten, men rör om i den med jämna mellanrum tills den har fått fast konsistens
1. Smält smöret och låt det brynas lätt tills det får en ljusbrun färg. 2. Häll direkt över i en värmetålig vispskål, lämna kvar bottensatsen i kastrullen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.