Denna vecka känns verkligen upp och ner, eftersom jag är på resande fot med jobbet. Här är ett recept på smarrigt recept med päron och kola i kombination
Denna vecka känns verkligen upp och ner, eftersom jag är på resande fot med jobbet. Här är ett recept på smarrigt recept med päron och kola i kombination
Skär upp i bitar med en vass kniv efter önskad storlek. Chokladkaka. Sätt ugnen på 200 grader. Smöra en fyrkantig form 20*20 på kanterna och lägg bakplåtspapper i botten
Rensa fikonen och mixa dom sedan med stavmixer med vaniljen och havssaltet till en jämn kräm. Klä en ca 15×15 cm stor burk med bakplåtspapper och tryck ut smeten i botten av burken
Chokladkaka2 apelsiner, zezten (ekologiska) 1 tsk strösocker 375 g mörk choklad 375 g normalsaltat smör 330 g ägg 300 g mixat råsocker 110 g enkornsmjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.