Oxfilémed hemmagjord pommes och beasås (mjölkfri). Putsa oxfilén. Lägg köttet i en plastpåse med portvin, vitlöksklyftor, persilja, salt och svartpeppar
Oxfilé800 g oxfilé smör, till stekning 2 klyfta vitlök 2 kvist rosmarin salt peppar. Oxfilé800 g oxfilé smör, till stekning 2 klyfta vitlök 2 kvist rosmarin salt peppar
Oxfilé800 g oxfilé smör, till stekning 2 klyftor vitlök 2 kvistar rosmarin salt peppar. Oxfilé800 g oxfilé smör, till stekning 2 klyftor vitlök 2 kvistar rosmarin salt peppar
Har ni fått tag i en bit oxfilé till nyår, men fortfarande inte bestämt vad ni ska göra med den. Svampsåsen smakar lite mer skog om man mortlar i ett par torkade enbär i den, och att linda in oxfilén i lite parma är ju en gammal klassiker
Vänd champinjonerna i lite olja och krydda med salt och peppar. Skala och tärna rotsellerin. Blanda crème fraiche och pepparrot och smaka av med salt och peppar
Putsa oxfilénoch marinera minst en timme innan tillagning. Ta upp oxfilén, torka av den. Blanda med bearnaisesåsen och lägg tillbaka blandningen i potatisarna
Ett jättegott tillbehör till både kött och fisk. 4 portioner. 250 g rimmat sidfläsk, tärna i 1 cm bitar 250 g champinjoner, kvartade 250 g gula steklökar, skalas 1 msk smör 2½ dl portvin 1½ msk o fond 2 lagerblad ½ tsk svartpeppar Stek fläsk,
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.