Smaksätt ev med lite salt och peppar. Stöt kompotten med en potatisstöt till önskad konsistens. Skala och kärna ur äpplenaoch skär dem i bitar samt riv vitlöksklyftan
Lägg de tunna skivorna oxfilé platt på tallriken. Så det blev rostad oxfilé istället. Garnera med finskuret syrligt äppleoch lite fina salladsblad samt hyvlad pecorino
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Glasyren gjorde jag av Philadelphia färskost som jag blandade med Sukrin melis - florsocker i form av ett sötningsmedel som är gjort av Erythritol, en sockeralkohol som är naturlig och som inte skadar tänderna
Lägg filén på en plåt och gnid in den på båda sidorna med kryddpastan. Stöt kompotten med en potatisstöt till önskad konsistens, smaksätt ev med lite salt och peppar
Fräs på hackad gul lök och hackade, sköljda murklor. Såsen lagas på följande vis. Oxfilé Potatis KryddorMurklorGräddeGul lökGrönsaksfondSalt & pepparPortvinPutsa oxfilén från ev
blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag inte vilken sås du tog men gör som det står bara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.