Oxfilé med skogssvampsås och puré på potatis, äpple och palsternacka
Bara en kaka till...
Bara en kaka till...
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 600 g oxfilé
  • 140 g parmaskinka
  • salt
  • 4 potatisar (ca 500 g)
  • 4 palsternackor (180-200 g)
  • 1 äpple
  • 50 g smör
  • 0,5 dl grädde
  • 0,5 dl mjölk
  • 300 g svamp, t ex skogschampinjoner & kantareller
  • smör till stekning
  • 1 liten schalottenlök, hackad
  • 1 msk smör
  • 1 msk mjöl
  • 1 dl mjölk
  • 2 enbär (köps på burk)
  • 1 msk kalvfond
  • 2 dl vispgrädde
  • min
  • 60 C. När köttet stekt klart ska det tas ut och lindas in i aluminiumfolie och vila däri i

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.