Vår varmrätt i lördags bestod av oxfilé med en denna sås samt en chèvrekräm. Någon fler som ser fram emot helgen och kanske vill ha litehelginspiration
Stekt oxfilé med en riktigt, riktigt god rödvinssåsoch en gorgonzolakräm. Jag stekte även lite extra bacon som jag strödde över oxfilé-bitenvidservering
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
oxfilé,. Förutom att fixa maten för kvällen så inleddde jag även "mellovakan" med att riva av några mellolåtar med sång ochgitarrinnantv-sändningen började
Lägg i köttet, viktigt här att du låter oxfilénliggastillai pannan tills den får fin yta innan du vänder runt och fortsätter bryna runt om hela köttbiten
Skivasvampen så tunt som möjligtoch lägg den i samma skål. Det kändes litekonstigt att stå och kavla kött, men tunt och platt blev det ju, precis som det var meningen
Lägg i köttet, viktigt här att du låter oxfilénliggastillai pannan tills den får fin yta innan du vänder runt och fortsätter bryna runt om hela köttbiten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.