Med en Sous Vide-stav låter du köttet bli tillagat i vatten på den temperatur du vill uppnå. Gremolatan gör du genom att hacka persilja och blanda med flingsalt, olivolja, rivet citronskal och pressad vitlök
I fredags så grillades det igen, denna gången blev det grönsaker i foliepaket direkt pågrillen tillsammans med grillad rostbiff, majskolv och fetaostkrämen som jag bloggat om tidigare
Lilla tjejen och jag bakade hamburgerbröd på förmiddagen. Se till att högrevs- och sidfläskbitarna är halvfrusna när de ska malas, jag fuskade med detta och svor både en och två gånger över hur svårt det var att mala
Pensla påmed glazen i slutet av grillningen för bästa resultat. Skala vitlöken och finhacka den och chilifrukten och lägg dem i en kastrull med övriga ingredienser
Pensla bröden med lite matolja så att de inte fastnar pågrillen. Lägg bröden med den oljade sidan mot grillen och grädda dem några minuter innan du penslar ovansidan med lite olja och vänder
Låt den sen ligga i ytterkant pågrillen. Du kan behöva fylla påmed lite olja mellan varven. Värm först upp hela ytan och se till att den är inoljad med någon ganska smaklös olja
Lägg sedan på löken som du skurit i klyftor, laxen och de hela tomaterna, salta och peppra lite mer, lägg sedan över rejält med färsk dill och längst upp en rejäl smörklick
Då tändes grillen och på den blev det fylld lövbiff och naanbröd till detta krämig potatisgratäng. Det var lite dåligt väder på dagen, men på eftermiddagen kom solen
Ingredienser Portioner. 4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
) Bulgogi kommer ju som många vet från Korea, en rätt med ca tusen år (. Är de tjocka dela på hälften. Sött, saftig kött med mycket smak, krispiga grönsaker och fantastisk fruktighet från
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.