I den fantastiska kokboken Serious Barbecue av Adam Perry Lang, vår första grillbibel, hittade vi ett inspirerande recept som min man anpassade efter vår smak och efter våra omständigheter
Risken för att Manneström börjar sova oroligt efter detta kanske inte är helt litenmen förhoppningsvis gillar han att man tänker lite utan för denständigt omtalade lådan
Grillade gjorde vi dock inne i köket påelgrillen, går bra det med. Hamburgertallrik blir det här i köket i dag, den malda biffen är gjord på fläsk- och hjortfärs dennagången, hamburgerbrödet är glutenfrittoch har fått lite tuggmotstånd från solrosfrön
Ta bort köttet från grillenoch låt det vila i några minuter, dela upp det i bitar och servera sedan med alla tillbehörenoch njut av en klassiker på nytt sätt
Skriv utE-postGillaGilla Laddar. Här om dagen kom min fru hem medenpåsemed läckra jordärtskockor nyupptagna från dalarna, en arbetskamrat hade delat med sig av de härliga knölarna
Ikväll gjorde jag det grillade brödet och det är helt klart en ny favoritpågrillen. Värdinna den här gången var U, som själv kallar sig matnörd (och jag skulle nog med bestämdhet säga att jag också är en matnörd av rang), och hon bjöd som alltid på fantastiskt god mat
Högrev är ett smakrikt kött av nöt som passar perfekt till att göra lång kok och mala till färs, men det är ett fantastiskt kött pågrillen också men kräver då lite jobb innan men det är det väl värt att göra
Om ni ska grilla, släng på de färdiga burgarna pågrillenen stund. Jag passade ändå på att trots det fina vädret, baka påförmiddagen igår, för jag ville ha glutenfritt bröd till mina vegetariska hamburgare som jag lagade till middag
En fin bulle med ett hårt yttre menmed ett mjukt och väldoftande inre. Häromveckan fick jag nys om ett nytt tillbehör till grillad, nämligen grillbröd och jag blev genastsugenpå att testa
Var sedan noga med att skära tvärs över köttets fibrer annars kan det bli segt. Bästa sättet att veta hur köttet ser ut inuti är att använda en grilltermometer
Grilla gärna tillbehören, grillade grönsaker i en sallad eller som ett eget smakrikt tillbehör. Påspisen kokar en ratatouille, pågrillen ligger kycklingfilè ochpå bordet står en couscous med soltorkade tomater och pesto
Fyra dagar kvar sedan drar vi till London för att fira påsk, men fyra dagar & fyra nya recept. Toppa medpinjenötter (som man med fördel kan rosta i en torr stekpanna), färsk timjan och lite honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.