Börja med att vispa äggen fluffigt och tjockt. Tillsätt dom torra ingredienserna till äggen tillsammans med all ost och vispa runt lite så allt blandar sig
Italienskt ostbrödmed vitlök,. Täck ev med folie på slutet av gräddningen. Pensla med ägg, strö på riven ost och grädda ca 15 minuter i mitten av ugnen
Ostbrödet gräddade jag i en springform som jag hade klätt lite halvslarvigt med ett bakplåtspapper. Hur mycket ostsmak brödet får beror på hur stark ost man använder och hur mycket ost man toppar det med
Ostbröd,. Ostbröd,. DU BEHÖVER4 ägg100 gram philadelphiaost1,5 msk fiberhusk2 tsk bakpulver2 msk chiafrön5 dl riven ost (Västerbotten är att föredra)Toppa med svarta vallmofrön och lite saltGÖR SÅHÄRSätt ugnen på 200 grader. DU BEHÖVER4 ägg100 gram philadelphiaost1,5 msk fiberhusk2 tsk bakpulver2 msk chiafrön5 dl riven ost (Västerbotten är att föredra)Toppa med svarta vallmofrön och lite saltGÖR SÅHÄRSätt ugnen på 200 grader
Degen till vänster & mitten är fylld med soltorkade tomater, feta och hackad färsk basilika. Degen till höger är fylld med riven prästost, soltorkade tomater och basilika
Blanda med degkrokar så mjöl och vätska blandar sig, tillsätt då den finrivna osten. Knåda varje bit och forma till ett runt bröd, som placeras på plåt med bakplåtspapper
Ostbrödmed sesamfrön. Blanda ner fiberhusk, sesamfrön, riven ost och smaka av med saltet. Strö sesamfrön över på brödkakorna, tryck till lätt med handen så de fastnar
Pensla bröden med lite vatten, strö över flingsalt, oregano och riven ost. Ostbrödet känns trevligt att bjuda på då det är bullar som jäst ihop så det blir som ett brytbröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.