Det är så smart och enkelt och det finns ingen ursäkt i världen att köpa smakfattig lingonsyltmed massa stabiliseringsmedel och snusk när man kan göra själv på någon minut
Smaken är ju personlig och därför rekommenderar jag att du börjar med hälften av sockret och smakar av till du hittar den balans mellan sötma och syra som du önskar
Något jag alltid, alltid har i frysen är lingon. Lägg i en skål med lite socker, typ 1 dl lingon och 2 msk socker, och rör sedan lite då och då tills sockret löst sig och lingonen tinat. 1 dl lingon
Ost & skinkfyllda fläskkottletter. Är det ni strikta eller vill ha färre kolhydrater så testa istället denna blomkål & parmesanpuré eller haricot verts puré
När du har sköljt potatisen väl ska du lägga dem i en kastrull med vatten. Medans potatisen kokar, tar du och viker ut fjärilskotletterna och kryddar dem på insidan
200 gr frysta lingon0,5 dl strösocker(pepparot det har Mats lärt mig)Tina lingonen lite och vispa de med elvispen till det konsistensen blir som sylt om du skall ah det vilt så tillsätt gärna pepparot. 200 gr frysta lingon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.