Gräddig pastasås medvitlök, svamp och persilja. Dessutom undviker vi under programmet processade köttlaternativ och mjölk- och gräddprodukter med tillsatser
4 vitlöksklyftor. 400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon). 1 gul lök, stor 4 vitlöksklyftor 400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon) 1 burk kokosgrädde á 400ml 3 msk tamari (eller annan soja) 2 msk färsk basilika, finstrimlad 2 msk färsk oregano, finhackad 2 msk färsk timjan, finhackad 160 g färsk bladspenat 2 msk olivolja, till stekning Salt svartpeppar
Idag fick det bli en vegansk pasta gjord på tagliatelle (vegansk sådan) med grönkål ochskogschampinjoner som stektes tillsammans med lök, vitlökoch färskpressad citron
Häromsistens hade jag en halv burk philadelphiaost som jag ville göra av med, så jag komponerade ihop en vit pizza med svamp, spenat, skogschampinjoneroch viltök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.