Rostade kronärtskockor med vitlök och citron, toppade med bönotto & riven parmesan
matkrabat.blogg.se
matkrabat.blogg.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 grader
  • 40-50 minuter
  • 4 portioner
  • 4 kronärtskockor
  • 1 citron
  • 0,5 dl olja
  • 1 vitlöksklyfta
  • Salt och peppar
  • 1 schalottenlök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 dl vitt vin
  • 0,5 hönsbuljong tärning alt vegetarisk buljong
  • 1 dl riven parmesan
  • 1 burk, ca 380 g vita bönor
  • 1 burk, ca 380 g cannellinibönor
  • 10 stycken soltorkade tomater, delade i mindre bitar
  • Salt & peppar
  • Olja att steka i

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.