Servera medsallad. 150 gr smör 1 dl mjöl 1 dl gräddmjölk 1 dl vatten 1 tsk salt 4 ägg( fungerar utmärkt att göra med dinkelmjöl) Smält smör, vispa i mjöl
Hallå där, Medina in da house. Jättegod, snabb och enkel sallad. Jag försöker vara så nyttig jag bara kan när jag vräker i mig annat smått och gott och denna är faktiskt, min favorit sallad
Strimla salladen, riv eller grovhacka koriandern och myntan och blanda medsalladen. Strimla kålen och lägg med moroten och gurkan, strö över saltet och blanda väl
Då vill jag tipsa om en enkel och mättande salladmed massa nyttigheter,. som energirika linser, avokado full med nyttiga fetter och näringsrika valnötter,
Den smakar verkligen precis som friterad banan med lite kola-smak. Eftersom vi hade några bananer hemma som började bli lite väl mogna så slängde jag ihop den här pajen som efterrätt en vardagskväll medans jag lagade middag
Blanda det med grönsakerna och strö över mynta, salt och peppar. det bästa är att låta salladen vara i kylen i en halvtimme innan servering, men det går bra att äta den direk
Häll på Olivoljan och krama med händerna mangold bladen så att du bryter ner strukturen lite. Mangold tycker jag är gott och ger lite variation till ”vanlig” sallad
Toppa med tomater, sockerärtor & rödlök. Lite isbergs sallad. Toppa med pinjenötter (som man med fördel kan rosta i en torr stekpanna), färsk timjan och lite honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.