4 dl vetemjöl 4 dl mjölk 4 ägg 300 g vitkål, fint strimlat 140 g bacon, strimlat 4 msk Okonomiyakisås (eller ca 2 msk soja blandat med 4 msk ketchup) 2 msk japansk majonnäs (eller vanlig majonnäs med lite mjölk)
Servera med raggmunkarna och lingonsylt. Gör en smet av ägg, mjöl och mjölk. Skala potatisen och riv den på ett rivjärn direkt ner i smeten så hinner den inte mörkna
Raggmunk med stekt fläsk. Stek raggmunkarna i stekpanna i lite smör på medelhög värme. Steker du många åt gången kan du ha ugnsvärmen på ca 60°C och förvara raggmunkarna i en ugnsform med aluminumfolié så håller dom sig varma
Ja, torsdagar är ju traditionellt soppdagar, och vill ni ha soppa så hittar ni massor med recept och idéer i min sopp-kategori, det är bara att följa länken
4 Raggmunk 2 dl vetemjöl 4 dl mjölk 2 ägg 1/2 tsk salt 900 g fast potatis 2 msk smör eller margarin 3 morötter 400 g skivat rimmat bogfläsk 1 tsk smör eller margarin Till servering lingonsylt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5. - Rabatt Arla 500 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Laktosfri Mjölkdryck 25 % rabatt Valio Eila 1 liter Mer info Ladda kupong
Spara flottet till stekningen av raggmunkarna. Bred ut varje raggmunk med en stekspade och stek dem på medelvärme någon minut på varje sida så att de blir gyllenbruna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.