Först o främst måste jag tacka, jag är så rörd av de fina kommentarerna från detta inlägg. HÄR. så tusen tack fina bloggläsare de orden värmde ska ni veta
Koka upp vattnet till skållningen i en vattenkokare eller på plattan i en kastrull. Häll det sedan över flingorna och plasta in låt stå till dagen efter
Fetakyckling med rucola4 portioner 500 g kycklingfilé1 tsk salt1 krm nymald svartpeppar1 msk smör eller olja2 msk balsamvinäger1 msk honung1 msk olja100 g fetaost2 dl rucola Till serveringPotatisklyftorSallad Gör så härKrydda kycklingen med salt och pepparBryn kycklingen runt om i het stekpannaLägg över den på ett ugnsfast fatStek mitt i ugnen i ca 20 minuterVispa ihop vinäger, honung och oljaSmula osten över kycklingenStrö över rucolanHäll över dressingenEn annan bra bok med färdiga inköpslistor är Din matkasse 4 portioner
Nu önskar jag och min älskade syster er självklart Ett riktigt gott nytt år. Min lillasyster Malin och hennes familj var här dagarna innan så hon hjälpte mig lite med en del förberedande, och så bjöd vi min bror och hans familj och då hjälpte de till lite också… det gäller att vara lite om sig och kring sig när man sitter i knipa
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.