Först o främst måste jag tacka, jag är så rörd av de fina kommentarerna från detta inlägg. HÄR. så tusen tack fina bloggläsare de orden värmde ska ni veta
Gör så här - Linda en skiva bacon runt chilin, knip ihop ändarna och pensla med olivolja. Den här såsen serverade jag min matväninna & tillika mästerkocken Sigrid Bàràny när jag bjöd henne på damlunch
Panzanellan är hur enkel som helst och förvånansvärt god trots att den innehåller oliver, som inte är min favoritingrediens, samt sardeller, som ju kan vara lite väl mustiga i smaken om de inte använts helt rätt, som här
Min lillasyster Malin och hennes familj var här dagarna innan så hon hjälpte mig lite med en del förberedande, och så bjöd vi min bror och hans familj och då hjälpte de till lite också… det gäller att vara lite om sig och kring sig när man sitter i knipa
Bryn köttfärsen tillsammans med löken. Tog även fram ett paket kräftor som ska ätas på lördag efter hockeyn,men en ny lag har jag kokat så dom ligger redan i den och gottar till sig
Hacka oliver, basilikan och de soltorkade tomaterna. Blanda citronsaft med olivolja, vänd ner ”nudlarna”, rädisorna och fänkålsskivorna, krydda med salt och peppar
Sila såsen i en ren kastrull och koka upp på nytt. Skala och finhacka schalottenlök och vitlök och fräs det i oljan tillsammans med timjan och rosmarinkvistarna några min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.