Det var precis så att jag fick ihop till en paj häromkvällen när det var så pass fint väder att det faktiskt gick att sitta ute och fika på balkongen i kvällssolen
Det är inte så konstigt, då en nypa salt ofta är den detalj som fulländar smakenpå många sötsaker. Idag vill jag presentera en ischoklad på mjölkchoklad, smaksatt med rosépeppar, och garnerad med finstött rosépeppar och flingsalt
Sara Nyström. Fler recept av Saras Smaker hittar du här. Lägg sedan de sista potatisskivorna på toppen. Skär potatisarna i skivor och lägg hälften i ett lager i en ugnsform
Veckans meny blir bara för fyra dagar för på fredag åker vi bort. Det blir tre teman för det här inlägget - lördagsmys, veckans matsedel och svar på en utmaning från Bakglädje-Erika
Eftersom jag tycker om bröd som är gjort med en blandning av kokosnötsmjöl och mandelmjöl testade jag igår att blanda ihop en ny pizzabotten och den blev jättegod
) Den smakade precis likadant enligt honom. Igår åt vi grillade hamburgare och till de gjorde jag en ny variant på hamburgarebröd som också avnjutits idag som frukostfrallor
* Gör i ordning grönsakerna, koka eller skiva färska, häll över en dressing på olivolja och äppelcidervinäger samt örtsalt efter smak (mycket nyttigtoch gott
Tillsätt rom och häll upp i glas. Garnera med äpple och kanelstång. 1, skivat äppleÄppel- och romdrink Blanda äppeljuice, limejuice, socker och ingefära
Jag beställde hem den i veckan och den är RIKTIGT god (chokladsmaken är grym). Den här helgen är det crazy weekend igen på Proteinbutiken och den här gången rear de ut den nya High Protein Pudding
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.