Ny smak på korv.
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 7 hg bogfläsk
  • 3 hg oxkött
  • 2 g vitlökspulver
  • 1½ g torkad oregano
  • 1½ g torkad basilika
  • 1 g torkad mynta
  • 15 g salt
  • 1 gnutta socker
  • 4 port
  • 1 dl torkad svamp av valfri sort (vi hade blandsvamp)
  • 1½ l grönsaksbuljong
  • ½ hackad gul lök
  • 4 dl avorioris
  • smör
  • 1½ dl vitt vin
  • 1½ - 2 dl riven parmesanost
  • hackad bladpersilja
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.