Jag känner hur jag tappar greppet om min lillasysters hand. Har präglat hela hennes liv Först var Marie tveksam till att berätta om detta stora barndomstrauma
mejram ett par nypor. (chilipeppar). ) Fräs hacket i rikligt medolivolja, fräs också chilipulvret. I går var det så ruggigt väder att det passade bra med något riktigt värmande, att somrarna kan bli så olika vädermässigt
Receptet kommer från Monika Ahlberg. Den första blev ju inte helt lyckad, gjorde en ny omgång igår och nu blev det perfekt, blev som fudge skall vara, står inget i receptet hur länge den skall koka men jag kokade den till 116 grader. Jag kokade det till 116 grader, står inte så i receptet men det funkade bra
Alldeles strålande smaskigt i all sin enkelhet. Men en av de saker jag lagat i jobbsammanhang är i alla fall den här fantastiskt trevliga rabarberdesserten, och den vill jag verkligen dela med mig av
Det blir smått motsägelsefullt när jag talat om att det går fort och är enkelt och så tänkte jag också berätta att riset jag tänkt servera till lös medsin frånvaro när jag öppnade skafferiet, så jag slängde ihop en snabb bröddeg med ganska mycket jäst som jag bakade av och serverade nybakt till
Denna veckan blir det till att kolla in lite recept till julens sillinläggningar, visserligen har vi redan några förslag färdiga men det är ju alltid kul mednya varianter
Välj själv hur stark du vill ha grytan genom att anpassa mängden chili och cayennepeppar. God vegetarisk variant av chili con carne, där jag ersatt köttfärsen med röda linser
En surdeg som har mycket liv i sig kan dock stå i två veckor utan att man behöver greja med den,För att det inte ska bli alltför mycket surdegsgrund så kan det vara lämpligt att hälla av bort en del innan du friskar upp den på nytt
fylld mednyttiga godsaker och bakas ut på direkten. Japp idag va den där lilla gnuttan med extra ork här en kort stund så då slängde jag ihop detta brödet så himla gott och enkelt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.