Ingredients2 large eggplants150 grams of flour3 eggs500 grams of breadcrumbs8 tablespoons of tomato sauce300 milliliters of cooking oil150 grams of cooked ham150 grams of mozzarella cheeseOregano, to tasteSalt, to taste
Aubergine är gott och helst äter jag den i gratänger, melanzane alla parmigiana eller i ratatouille. I dagens recept har jag gjort en gratäng och blandat även i feta och persilja
Igår ville jag laga lite mat till min mamma så det fick bli en vegetarisk lasagne. Men istället för lasagneplattor så blev det stekt zucchini och äggplanta
This is what I did with the leftovers from the slow temperature oven baked salmon, delicious. Having this in mind you can do this with all sorts of leftovers or veggies your have in your fridge, just use your fantasy
Till middag ikväll åt vi en ny variant på moussaka. Om ni inte vet vad moussaka är så är det en slags grekisk gratäng, nästan lite som lasagne men istället för potatis hade vi i aubergine
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.