Pensla med vatten eller yoghurt, och strö över linfrön, pumpafrön eller något annat strössel. Blanda ned honung, citronsaft, havregryn, linfrön, pumpafrön och chiamjöl, och kör maskinen på lågt varvtal tills allt blandats
Näringsrikt med mycket fibrer och stor andel proteinrika frön som mättar. Att nattjäsa glutenfritt bröd är inte lika lätt att lyckas med som med tex råg eller vetedeg
Fantastiskt gott med smör, ost och kanske lite marmelad. Idag använde jag mig av rågmjöl, linfrön och gula russin men vill man göra ljusa bullar kan du ta enbart vetemjöl
Den vätska som blir kvar efter att man har hällt av fil, eller yoghurt, kallas vassle, och den passar perfekt att använda som degspad när man bakar bröd
Detta smaksatt medpumpakärnor, linfrön, ochyoghurt, kombinerat med grahams-, råg- och vetemjöl. Värm yoghurtoch vatten fingervarmt, och rör med lite av blandningen ut jästen
½ dl pumpakärnor. Värm vattnet och rör ut jästen. Dela i två limpor och låt jäsa ytterligare 30 min. Blanda alla ingredienser men spara lite mjöl till utbakningen
Färglatt och fint i morgonyoghurten. Givetvis kan bovetecrunchet blandas med vilka frön, nötter, torkade bär och frukter som helst, eller bara ätas som den är
Häll i oljan fröna saltet och honungen, yoghurtenoch mjölken. Det är nog det godaste brödet jag har bakat tror jag, och helt utan recept också=) Jag måste påstå att det är ganska nyttigt också då det är både linfrön,solrosfrönoch sesamfrön i
) använde jag till det här brödet medrussin, linfrön och annat gott. Efter att ha använt zucchinin i maträtter och bakverk tyckte jag det var dags att baka med den också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.