Då var det fredag igen. Ha en alldeles fantastisk fredag. Det är helt galet vad veckan gick fort. I helgen ska jag se till att ta hand om mig och ladda med ett gäng supersmoothies, green smoothies och massa raw food
Slut på tjatet nu, det är ju Fredag idag. Veckorna går på i 110, nästan så att man inte hänger med. Igår mötte jag upp mamma och två av systrarna i Täby centrum för lite lunch och shopping
Äntligen verkar det envisa regnandet ha upphört, fast det blåser fortfarande. Igår skulle jag ha haft tid för massage men hade ingen lust alls att gå till Clapham Junction i regnvädret så jag ringde och avbokade, skyllde på migrän
Nästan nyttigt, vill jag i alla fall intala mig. Av misstag fick jag häromsistens med mig en burk osötad kondenserad mjölk, något som inte är lika vanligt som sötad mjölk
Häromdagen gjorde jag något som jag aldrig gjort tidigare. Jag plockade havtorn. Bara någon kilometer från där jag bor ligger nämligen Karbyträdgård, som både erbjuder självplock och saluför en del havtornsprodukter
Har ni inte testat dessa glutenfria kanelbullar är det nästan ett måste. Äntligen fredag. Idag var det tungt att gå upp, har ont i kroppen och känner mig riktigt sliten
Här är vårrullarna stekta. Detta är min variant på kinesiska vårrullar. Mycket gott, för gott. ca 40 vårrullar (storleken är något mindre än de man tex hittar i frysdisken)5 champinjoner1 röd chili3 gula lökar450 g vitkål500 g köttfärs300 g lövbiff (kan uteslutas eller ersättas med köttfärs)2 vitlöksklyftor1 tsk malen vitpeppar1 tsk malen svartpeppar3 st buljongtärningar (mörk ox bäst
Älskar lakrits. Helst saltlakrits, men på senare år har jag upptäckt den rena lakritsen som säljs som hårda pastiller i söta plåtaskar till hutlösa priser
Den heter säkert något annat, men vi gav den namnet Tahu,,, för vi kunde inte hitta något namn på den och när jag la upp en bild på Facebook till en kompis som kallas Tahu trodde en väninnan att den hette så
Så blev det fredag. Nästan som pepparkaksdeg. Och fredagsfeelingen har infunnit sig precis som vanligt och jag ser fram emot en både mysig och aktivitetsfylld första adventshelg där jag bland annat ska medverka på en julmarknad och hålla café, förhoppningsvis hinna träffa fina vänner från Oskarshamn, frottera mig med en annan fin vän som landar från Stockholm någon gång under helgen och fira min mor som fyller år
Men jag tröttnar aldrig på grytor. Kanske den mest praktiska och goda maten man kan göra. Man kan variera den precis hur som helst efter smak och vad man har att tillgå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.