Och fredagsfeelingen har infunnitsigprecissomvanligt och jag ser fram emot en både mysig och aktivitetsfylld första adventshelg där jag bland annat ska medverka på en julmarknad och hålla café, förhoppningsvishinna träffa fina vänner från Oskarshamn, frottera mig med en annan fin vän som landar från Stockholm någon gång under helgen och firamin mor som fyller år
Börja med att mixavitlök med lite hackad persilja och salt, blanda iolivoljan. Låt dem jäsa till dubbel storlek, pensla med ljummen vatten, strö riven mozzarella på dem
Getostsallad somiSpanien. Men icke, hon gickinte att hejda, det var goatcheeeese som gällde. ropade mitt resesällskap några gånger om dagen när vinyligen var och semestrade iAlicante
Mjöla och låt jäsa över natten i rumstemperatur. Knåda degen, baka in en äggula eller två, vik och rulla till bollar eller baka ut till flätade bullar och låt jäsa en timmetill under duk
Ja, kan ni tänka er att både sambon och jag sa att dagens bullar smakade nästansom kött. Han tyckte bara att det saknades den där känslan av små fettkulor som kan märkas i färs
Getostsallad somiSpanien. Men icke, hon gickinte att hejda, det var goatcheeeese som gällde. ropade mitt resesällskap några gånger om dagen när vinyligen var och semestrade iAlicante
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.