En liten munsbit med gravad gös, grape och gräslök tillsammans med passande blommor. Så här såg de små aptitretarna ut som jag hade med mig till radiohuset på midsommarafton
Jag gjorde mini-matmuffins. De blev riktigt bra. Lagom att ta en som en munsbit. Perfekt att packa ner i matsäck, ha i frysen och ge barnen till mellis
Servera blomkåls sticksen medtomatdip. Forma sticks och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Tomatdip. Blanda alla ingredienser till tomatdipen i en kastrull och koka upp
Blanda samman osten med sockret och vaniljsockret till en smet. Löjligt goda små munsbitar. ett gäng jordgubbar200 g philadelphiaostca 1 msk florsocker0,5 tsk vaniljsockernågra krossade digestivekexSnoppa jordgubbarna och gröp ur dem lite
Servera i en fin porslinssked eller silversked, tippa med frukt eller nötter och du är klar. Dessutom är munsbiten en fröjd för ögat och som ni alla vet vid det här laget så äter man ju inte bara med munnen utan med ögonen också
Tomtens munsbitarmed chokladtryffel, kola och jordnötsfudge, vit chokladfudge med tranbär + mjölkchokladfudge med salta jordnötter samt min lassiska sega smörkola med lite olika smaksättningar
Nu går det inte åt så mycket grönkål till munsbitarna (såvida du inte ska göra till ett helt kompani) men grönkålen är god som den är och om en inte mumsat i sig den under kvällen, går det alldeles utmärkt att äta den dagen efter, som rå sallad eller steka den lätt med lök/vitlök/chili
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.